2010. március 31., szerda

Múlt héten elmentünk a Sanyikáékkal giccspartyba, ahol végülis eltöltöttünk vagy él órát, mert előtte egy másik helyen elbeszélgettük az időt a barátaikkal (elvileg a Sanyikára vártunk, aki nem meglepően ezúttal is késett. De mesélték, hogy egyszer rendezett egy bulit, mindenki elment akit meghívott, épp csak önmagának nem sikerült odaérnie:)    Jól elvoltunk, ott volt két örökgyerek haverja, azokkal szórakoztunk. Vasárnap meg elmentünk az Equifestre, én csak a kiállítás részén voltam, Eszter megnézte a Borsóék műsorát is. Lovak is megvannak, Cori párszáz méterrel arrébb költözött a nyári szállásra, a Botka meg végre ideért 16 hét (vagy több) után, és hajlandó volt megpatkolni a lovakat. A Szellő csoda hogy nem kólikázott be, ugyanis éjszaka kiengedte magát, megtalálta az Álomtüncinek (egy túlvilág küszöbén lebegő csunyus telivér, legalábbis látványra mindenképp) vett felbontatlan zsák hízómüzlit, ügyesen ki is bontotta, majd gondosan felzabálta. Még szerencse hogy nem a zabbal tette mindezt, akkor tuti pórul járt volna. Egyébként jól dolgozott hétvégén.
Végre megérkezett a származási lapja is, vérvonalában szereplő mének apai oldalról: 2533 Goliath, Boston, Ulft, Le Mexico, Lucky Boy xx, Rigoletto, Ramzes, Courville xx  ;  anyai oldalról: 1230 Martalóc, Marlon xx, Tamerlane xx, Hetman, 918 Fokos, Frivol xx, 4513 Imi xx. Fura hogy semmi felmenője nem volt 170 cm fölött, Szellő meg magasabb mint 180.

Hát, ez a kép meg elég borzalmas, ez a Quito szokásos formája, nem tudom a lábsorrendből kitalálni, vagy vágta vagy ügetésátmenet vágta közben :S de az biztos hogy vágta környékén van, addig ennyire nem rossz, csak épp ekkor lett fényképezve. Na sebaj, hiányosságainkat ellensúlyozzuk a világoskék különböző árnyalataiban játszó outfittünkkel. Ugrásnál egyébként jó volt, szorítok ahogy tudok, így már nem kerültem leesés közelébe (kb. 70 cm-ig ugrottunk). Április 5-én újra nyílt nap a lovardába, jöjjön aki meg akar csodálni Quitót és engem a nyílt edzésen, vagy indulni akar az X-es, 70 cm-es, 90 cm-es díjugrató pályákon, esetleg a gyalogos lovardai akadályversenyt akarja okvetlenül kipróbálni, netán nyilvános locsolóvers-mondó versenyen akar részt venni.

Nincsenek megjegyzések: